

ΥΛΙΚΑ
Υγρά:
80 γρ. Ταχίνι με Σπόρους Τσία
Χυμός και ξύσμα από ένα λάιμ
Στερεά:
1 κιλό καρπούζι κομμένο σε κύβους
200 γρ. ψιλοκομμένο αγγούρι
60 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
30 γρ. κάπαρη
8-10 ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
200 γρ. Τυρί από Κάσιους κομμένο σε κυβάκια
40 γρ. χοντροκομμένα Κάσιους Ψημένα
40 γρ. χοντροκομμένα Φυστίκια Αιγίνης Ψημένα
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε ομοιόμορφους κύβους το καρπούζι και σε μικρά κυβάκια το τυρί από κάσιους. Ψιλοκόβουμε το αγγούρι, την μέντα και σε λεπτές ροδέλες το κρεμμύδι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε όλα τα παραπάνω, το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, την κάπαρη και τη μισή ποσότητα των καρπών.
- Ανακατεύουμε καλά με δύο κουτάλες, ή ακόμη πιο wild, με τα χέρια μας.
- Περιχύνουμε στη σαλάτα μας το ταχίνι chia και σερβίρουμε με τα υπόλοιπα χοντροκομμένα κάσιους και φυστίκια αιγίνης.
Καλή απόλαυση!
Δείτε την wild εκτέλεση της συνταγής σε video στο instagram !