Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Our Wild Way

Η φιλοσοφία μας είναι παρούσα σε κάθε στάδιο της παραγωγής μας.

Our Wild Way
Θυσιάζουμε μέρος της εικόνας και της ευκολίας μας για να παραμένουμε πιστοί στην wild ψυχή μας.
Κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι η αλλαγή ξεκινάει από τον καθένα ξεχωριστά και οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Our Wild Way

Στα Wild Souls δημιουργούμε λίγο-λίγο μια άλλη νοοτροπία.

Badge Icon Badge Icon

Πώς το κάνουμε 🌵

  1. Οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι γυάλινες ή χάρτινες.
  2. Οι ετικέτες μας είναι φτιαγμένες από απλό χαρτί, ανακυκλώνονται τέλεια, για αυτό και θα τις δεις συχνά να έχουν ατέλειες και αυτό ακριβώς τις κάνει Wild τέλειες.
  3. Η κόλλα στις ετικέτες είναι ειδική, ώστε οι ετικέτες να αποσπώνται 100% από το βαζάκι, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα -πριν ακόμα βραχούν-.
  4. Αυτό τα κάνει πιο ελκυστικά, ώστε να μπουν στην συλλογή με τα βαζάκια σου ή για να μπορέσεις εύκολα να τα ανακυκλώσεις ξεχωριστά.
  5. Όλα τα αναλώσιμα υλικά μας για το take away είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα.
  6. Οι συσκευασίες και τα βαζάκια που χρησιμοποιούμε στο κατάστημα μας για τις ανάγκες της wild κουζίνας μας, επιστρέφονται στο εργαστήριο μας, αποστειρώνονται & ξαναχρησιμοποιούνται. Δεχόμαστε πίσω τα άδεια βαζάκια σας με μεγάλη μας χαρά.
  7. Στην είσοδο του καταστήματος μας θα βρεις μια Wild πέτρα, που πια είναι βρύση. Από εκεί θα γεμίσεις το παγούρι σου με κρύο φιλτραρισμένο νερό, καθώς στο κατάστημα μας δεν πουλάμε νερό.
  8. Επιβραβεύουμε όποιον Wild Soul φέρει το παγούρι του, με έκπτωση επί του ροφήματος του.
  9. Φτιάξαμε το πρώτο μας Wild παγούρι που θα σου κάνει παρέα για χρόνια καθώς είναι εγγυημένης ποιότητας, για να μπορείς να κρατάς το ρόφημα σου σε σταθερή θερμοκρασία για ώρες.

Στο Wild Souls λοιπόν δεν φτιάχνουμε μόνο τέλεια προϊόντα από καρπούς.

Βάζουμε το λιθαράκι μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Έναν κόσμο με φαγητό που σου κάνει καλό. Που σε γεμίζει χαμόγελο και θετικότητα. Με φαγητό που δεν έρχεται σε πλαστικό και που δεν έχει σημασία πώς φαίνεται, αλλά πώς φτιάχνεται.
Ο κόσμος αλλάζει.
Και με ό,τι κάνουμε στο wild souls τον πάμε ένα μικρό βήμα πιο μπροστά. Γιατί, όσο πιο απλό τόσο πιο καλό, για σένα, για μένα, για τον πλανήτη και για όποιον κατοικεί σε αυτόν.
Κι όσο πιο απλό τόσο πιο WILD.
Our Wild Way
Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok