ΟΙ ΕΞΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ

Της Φύσης!

Είμαστε ότι τρώμε, είπε ο Ιπποκράτης. Για να δούμε τι θα συμβεί τρώγοντας Wild θησαυρούς..

Οι Έξι Θησαυροί
Σουσάμι
«Σουσάμι άνοιξε». Πήγαινες κι εσύ όταν ήσουν παιδί μπροστά στις πόρτες των μαγαζιών λέγοντας την μαγική αυτή ατάκα; Εμείς την λέμε ακόμα και τώρα! Η έκφραση στο παραμύθι του Αλή Μπαμπά δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς οι Άραβες πίστευαν στις μαγικές δυνάμεις του σουσαμιού. Όπως ακριβώς κι εμείς. Σε μια ακόμη πιο παλιά αναφορά, στον μύθο των Ασσυρίων, οι θεοί έπιναν κρασί από σουσάμι την νύχτα που προηγήθηκε της δημιουργίας της Γης… Ξεκάθαρα θεϊκό! Σύμβολο αθανασίας, φάρμακο, το σουσάμι αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί την πιο λατρεμένη πηγή ενέργειας για τον ανθρώπινο οργανισμό και φυσικά την ατάκα κλειδί που ανοίγει μαγικά οποιαδήποτε πόρτα!

 

 

 

 

Φιστίκι
Στο κέλυφος τους κρύβεται μια τεράστια Wild ιστορία! Τα φιστίκια αναφέρονται στην Γένεση της Παλαιάς Διαθήκης ως πολύτιμα δώρα που μεταφέρθηκαν από την Χαναάν στην Αίγυπτο από τους γιους του Ιακώβ. Έχοντας μεγάλη θρεπτική αξία τα φιστίκια θεωρούνται από τα λίγα τρόφιμα, τα οποία σε μικρή ποσότητα προσφέρουν πληθώρα ευεργετικών συστατικών. Κάνε ένα δώρο λοιπόν στον πιο Wild φίλο σου, τον εαυτό σου, δείχνοντας του πόσο πολύτιμος είναι για σένα!

 

 

 

 

Αμύγδαλο
Η θαυματουργή αυτή υπέρ-τροφή με τον πιο Wild συμβολισμό. Σε κάποιες παραδόσεις η αμυγδαλιά συγκαταλέγεται στα δένδρα της ζωής συμβολίζει την αιτία, την πηγή όλων των πραγμάτων. Αντιπροσωπεύει την άνοιξη, την αφύπνιση και την Αναγέννηση. Ο Πλάτων ακόμη θεωρεί τα αμύγδαλα ως βάση της τροφής των πολιτών της Πολιτείας.
Φουντούκι
Τα φουντούκια έχουν κατακτήσει επάξια μια θέση στη λίστα με τους Wild διατροφικούς μας «θησαυρούς» αλλά και στις καρδιές μας. Σκέψου ότι σε όλη τη μακρόχρονη ιστορία τους τα φουντούκια πιστεύονταν ότι είχαν μυστικιστικές δυνάμεις και θεραπευτικές ιδιότητες. Σύμφωνα μάλιστα με την ελληνική μας μυθολογία ο Ερμής, ο γιος του Δία, είχε ένα φτερωτό ραβδί από φουντουκιά που θα βοηθούσε τους μάγους να εκφράσουν τις σκέψεις τους με λόγια. Αποτέλεσε επίσης σύμβολο του γάμου, της αφθονίας και της οικογενειακής ευτυχίας. Τώρα μήπως τα λατρεύεις Wild διπλά;

 

 

 

 

Κάσιους
Αν μας καλούσαν σε φαγητό οι αρχαίοι Έλληνες αυτοί που θα πρωταγωνιστούσαν σίγουρα στο τραπέζι θα ήταν τα κάσιους καθώς πίστευαν ότι η κατανάλωση αυτών όχι μόνο ενισχύει την προσωπική σοφία αλλά και την ψυχική και σωματική μας υγεία. Τα κάσιους εκτός από την συνολικά θετική επίδραση στην υγεία μας, βελτιώνουν και τη διάθεσή μας. Για Wild διάθεση που σε απογειώνει βούτηξε το κουτάλι σου στο κάσιους-βούτυρο θαύμα.

 

 

 

Φιστίκι Αιγίνης
Το πλούσιο σε βιταμίνες φιστίκι Αιγίνης έχει καταγωγή από την Ανατολή και έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα από τα πολύ παλιά χρόνια. Ο όρος πιστακιά αναφέρεται πρώτη φορά από τον ποιητή Νίκανδρο τον Κολοφώνιο τον 2ο αιώνα π.Χ. ενώ και ο Μέγας Αλέξανδρος στην εκστρατεία του το είχε ξεχωρίσει. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε που μας γνώρισαν τον πιο θρεπτικό καρπό!

Το Μανιφέστο μας

Αυτά πιστεύουμε. Αυτά κάνουμε. Διάβασέ τα και έλα κι εσύ στην άγρια πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok