Πολιτική Αποστολών

Η wildsouls συνεργάζεται με την εταιρία κούριερ comvos express για παραγγελίες εντός Ελλάδας και με την εταιρία DHL για αποστολές στο εξωτερικό

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα 
Δωρεάν για παραγγελίες εντός Ελλάδας αξίας άνω των 50€.
Σε κάθε άλλη περίπτωση εντός Ελλάδας, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3,5€.

Αποστολές στο εξωτερικό
Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εταιρίας κούριερ που συνεργαζόμαστε (DHL)

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας είναι 1-2 ημέρες ενώ για Ταχυδρομικούς Κώδικες εντός Ελλάδας που ορίζονται ως δυσπρόσιτες περιοχές σύμφωνα με το σύστημα της εταιρίας κούριερ comvos express υπολογίζονται στις 2-3 ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα.
Για αποστολές στο εξωτερικό ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σύμφωνα με το σύστημα της εταιρίας κούριερ DHL το οποίο εξαρτάται από την χώρα αποστολής.

Πολιτική Επιστροφών

Η Wild Souls δίνει τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας της να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής και περιγραφής των προϊόντων που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Επιχείρηση μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. αν το προϊόν/τα προϊόντα που σας παραδόθηκε/παραδόθηκαν είναι ελαττωματικό (π.χ. αν προϊόν έχει αλλοιωθεί ή καταστραφεί κατά την μεταφορά του), η Wild Souls σας παρέχει την δυνατότητα αντικατάστασης ή επιστροφής των χρημάτων σας εντός 30 ημερών. Η επιστροφή προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του.
  2. αν το προϊόν/τα προϊόντα που σας παραδόθηκε/παραδόθηκαν είναι άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητας η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με την Wild Souls, ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους και αντικατάστασης του προϊόντος/προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην έδρα μας βαρύνουν την Wild Soul αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρία τρόπος επιστροφής.
  3. σε περίπτωση παράδοσης προϊόντων με χρονική καθυστέρηση άνω των 14 ημερών από αιτία που δεν περιλαμβάνεται στις παρακάτω: *

Στην περίπτωση αυτή η επιστροφή των προϊόντων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την Wild Soul αποκλειστικά εντός 3 ημερών από την παραλαβή τους και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την Wild Soul.

*Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
  2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας
  3. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας όπως:
  • Σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε
  • Σε σχέση με την πληρωμή του
  • Τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

Σε κάθε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην έδρα της εταιρίας μας εντός 3 ημερών, τότε η εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννοήσεως και πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας.
Ακύρωση παραγγελίας

Η εταιρείας μας διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας ηλεκτρονικής και μόνο παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@wildsouls.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.

Επισημαίνεται τέλος ότι δεν χωρεί υπαναχώρηση σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok