Ενδιαφερόμαστε για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και ιδιαίτερα για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν. Έχουμε θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από το www.wildsouls.gr (εφεξής «e-shop», «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» ή «Δικτυακός Τόπος»), ή γίνεστε μέλος μας ή εγγράφεστε στη λίστα αποδεκτών των Newsletters μας, ή υπό οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά σας κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας ή συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειές μας ή κάνετε χρήση των μέσων κοινωνικής μας δικτύωσης (Social Media), αναφορικά με το είδος των δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας, το σκοπό της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας, τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων αυτών και τους αποδέκτες τους, τα δικαιώματά και τις επιλογές σας καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνει:

Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς και τις μεθόδους συλλογής.
  • Το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία.
  • Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας,
  • Το διάστημα τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Τα δικαιώματά σας και τον τρόπο πρόσβασής σας σε αυτά, καθώς και τις επιλογές σας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Την προστασία και αποθήκευση των δεδομένων σας.

Υπεύθυνη επεξεργασίας: Wild Souls (Αρετή Κυριώτου), Βουλής 36, Αθήνα, 105 57, τηλ. επικοινωνίας: 210 323 1438, e-mail:

Πληροφορίες που συλλέγουμε

«Προσωπικά Δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Συλλέγουμε τέτοιες πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε, ή αλληλεπιδράτε με αυτήν μέσω της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα:

  • Εάν είστε επισκέπτης της ιστοσελίδας, των επίσημων λογαριασμών μας στα κοινωνικά δίκτυα ή δημιουργείτε ένα λογαριασμό μέλους.
    Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας μας (Facebook, Instagram, κλπ.), μας χορηγείτε προσωπικά σας στοιχεία όπως δεδομένα ταυτότητας, επικοινωνίας, ή συναλλαγών, τα οποία και χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.
    Ακόμη, κατά τη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα ενδέχεται να σας ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών (όπως στοιχεία ταυτοποίησης σας και στοιχεία επικοινωνίας, π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ.), προκειμένου να επωφεληθείτε ορισμένων παροχών μας. Για παράδειγμα, όταν παρέχετε την συγκατάθεσή σας για προωθητική επικοινωνία (newsletter) και νέα σχετικά με τη δραστηριότητά μας.
    Επιπλέον, όταν δημιουργείτε έναν προσωπικό λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας μας, είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) και έναν κωδικό πρόσβασης. Μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού μπορείτε να δημιουργήσετε την λίστα επιθυμιών σας για τα αγαπημένα σας προϊόντα.
  • Εάν είστε προμηθευτής μας, παρακαλώ πατήστε εδώ.
  • Εάν είστε πελάτης ή υποψήφιος πελάτης.

Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, μας χορηγείτε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, το email σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και τα στοιχεία πληρωμής (πιστωτική/χρεωστική κάρτα κτλ.). Επιπλέον για την ολοκλήρωση της αγοράς χρειαζόμαστε το ΑΔΤ σας, τον Αριθμό Διαβατηρίου, το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ σας. Κατά την αγορά θα αποθηκεύονται επίσης η ημερομηνία της αγοράς, καθώς και την μέθοδο πληρωμής και αποστολής.

Η Wild Souls συλλέγει τα ως άνω δεδομένα όταν της τα παρέχετε μέσω της σύναψης σύμβασης πώλησης προϊόντων της εταιρείας μας και όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της εταιρείας μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας.
Ειδικότερα, όσον αφορά την ασφάλεια των πληρωμών: το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Mastercard, American Express, Visa & Maestro, οποιασδήποτε τράπεζας μέσω Πρωτοκόλλου Ασφαλείας Τεχνολογίας SSL (Security Certificate & SSL Technology), η επιβεβαίωση της οποίας διεξάγεται μέσω του συστήματος 3D Secure Network της VISA και MASTERCARD.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe, Paypal, Vivawallet και τραπεζική μεταφορά και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.
Στην περίπτωση που γίνετε πελάτης μας, η Wild Souls σας ενημερώνει ότι επιθυμεί να επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών της που χορηγήθηκαν σε εμάς στο πλαίσιο αγοράς ή άλλης συναλλαγής μαζί μας για το σκοπό της άμεσης εμπορικής επικοινωνίας για συναφή προϊόντα ή σκοπούς. Ειδικότερα θα επεξεργαστούμε το email και το κινητό σας τηλέφωνο για την αποστολή email, SMS, viber ή άλλων πολυμέσων σχετικά με τις προωθητικές ενέργειες μας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα εναντιωθείτε στην αποστολή τέτοιας εμπορικής επικοινωνίας. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνίας (opt-out) με το πάτημα του κουμπιού διαγραφής (unsubscribe) στο email ή σε κάθε περίπτωση επικοινωνώντας μαζί μας.

Συλλογή δεδομένων με αυτοματοποιημένα μέσα

Περαιτέρω, κατά την αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα μας, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε («cookies»). Συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα τα παρακάτω δεδομένα και πληροφορίες για εσάς. Με τη χρήση των cookies και άλλων παρεμφερών τεχνολογιών συλλέγουμε ή/και δημιουργούμε δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας, το είδος των newsletter που ανοίγετε ή όχι, το περιεχόμενο τους και τη διάδρασή σας μαζί μας μετά από κάθε αποστολή newsletter, δεδομένα σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων επισκέπτεστε το Δικτυακό μας Τόπο, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε το δικτυακό μας τόπο κτλ. Δεδομένα σχετικά με τη σελίδα από την οποία συνδεθήκατε και τη σελίδα στην οποία μεταβήκατε όταν φύγατε. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα «cookies», παρακαλώ πατήστε εδώ.

Πληροφορίες που αφορούν ανηλίκους

H ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από ανήλικους κάτω των 16 ετών. Δεν συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων κάτω των 15 ετών χωρίς την συγκατάθεση από γονέα ή κηδεμόνα. Σε κάθε περίπτωση διαγράφουμε κάθε προσωπικό δεδομένο ανηλίκου κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας τέκνου νεότερου των 13 ετών και ανησυχείτε πως το τέκνο σας μπορεί να μας έχει παράσχει προσωπικά του δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@wildsouls.gr

Γιατί χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου:

  • Για την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς.
  • Για τη λήψη των παραγγελιών σας, τη διεκπεραίωση αυτών, και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς.
  • Την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς.
  • Για τη διαχείριση, διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας συμπεριλαμβανομένης και της ασφάλειας της οικονομικής μας συναλλαγής και της έκδοσης τιμολογίου.
  • Για να διεκπεραιώσουμε τυχόν παράπονα σας.
  • Για την εξυπηρέτησή σας ως Μέλος με το άνοιγμα του Λογαριασμού σας σε εμάς.
  • Για τη δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσης δεδομένων με το πελατολόγιό μας και την ανάλυση αυτής.
  • Για την αποστολή σε εσάς εμπορικής επικοινωνίας μέσω Newsletter, SMS, ή άλλων πολυμέσων (VIBER) που αφορά σε νέα της Εταιρείας μας, σε προϊόντα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
  • Για την κατανόηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών μας.
  • Για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας όπως για παράδειγμα της υπαναχώρησης, αντικατάστασης προϊόντος κτλ.,
  • Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Για την ασφάλεια των συναλλαγών.
  • Για επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις, όπως για τη διάθεση των προϊόντων μας στην αγορά και τη βελτιστοποίηση αυτών, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας και της εξυπηρέτησής σας από εμάς μέσα στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, καθώς και για την προσαρμογή των εμπειριών σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
  • Για την έρευνα αγοράς, στατιστικές αναλύσεις, για την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ και τη διαχείριση εκστρατειών μάρκετινγκ και να σας ενημερώνουμε εμείς ή οι συνεργάτες μας για πιθανές ευκαιρίες συμμετοχής στις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ ή προώθησης προϊόντων της .
  • Για να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Για τη προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων δικών μας ή τρίτων.

Άλλοι σκοποί: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με άλλους τρόπους. Στη περίπτωση αυτή θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις προς ενημέρωσής σας όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε προ της επεξεργασίας την συγκατάθεσή σας, όπου αυτή απαιτείται.

Για την πραγμάτωση των σκοπών αυτών θα προβούμε στη συλλογή και εν γένει επεξεργασία μόνο όσων δεδομένων είναι συμβατά με τον σκοπό της επεξεργασίας.

Σε ποιους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε, δύνανται να διαβιβάζονται σε τρίτους. Ειδικότερα:

  • Σε οποιαδήποτε αρμόδια εποπτική, δημόσια ή δικαστική αρχή, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ή από δικαστική απόφαση.
  • Σε λοιπούς τρίτους εξωτερικούς συνεργάτες μας που εκτελούν επεξεργασίες για λογαριασμό μας και δεσμεύονται όπως και εμείς για αντίστοιχο επίπεδο προστασίας των δεδομένων σας, όπως δικηγορικές εταιρείες, οικονομικοί σύμβουλοι-λογιστές, διαφημιστικές εταιρείες, πάροχοι προϊόντων ή/και υπηρεσιών πληροφορικής ή/και υποστήριξης πάσης φύσεως πληροφοριακών και ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων, εταιρείες ταχυμεταφορών κλπ.

Δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια.

Νομικές βάσεις για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Στηριζόμαστε σε τέσσερις νομικές βάσεις όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

  • Εκτέλεση συμβάσεως: όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που προκύπτουν από τη σύμβαση.
  • Έννομη υποχρέωση: όταν υποχρεούμαστε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με μία έννομη υποχρέωση, όπως να τηρούμε αρχεία για φορολογικούς σκοπούς είτε να παρέχουμε πληροφορίες σε ένα δημόσιο φορέα ή αρχή επιβολής του νόμου.
  • Έννομο συμφέρον: ενδέχεται να επεξεργαστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς όταν έχουμε έννομο συμφέρον κατά την εκτέλεση μίας σύννομης δραστηριότητας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την συνέχεια της δραστηριότητας αυτής, αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει τα συμφέροντα σας, είτε
  • Η συγκατάθεσή σας: ενδέχεται περιστασιακά να σας ζητήσουμε την ειδικότερη συγκατάθεσή σας προκειμένου να επεξεργαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει μόνο με αυτόν τον τρόπο, εφόσον συμφωνήσετε προς αυτό. Μπορείτε να αποσύρετε την συναίνεση σας οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, επικοινωνώντας με εμάς στο info@wildsouls.gr.

Τα δικαιώματά σας

Τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) είναι τα εξής:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.
  • Δικαίωμα διόρθωσης ελλιπών ή ανακριβών σας δεδομένων που διατηρούμε.
  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας των δεδομένων.
  • Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτους. Μπορείτε να λαμβάνετε, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας αρκεί αυτό να μην επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (μόνο για αυτοματοποιημένη επεξεργασία πληροφοριών τις οποίες μας παρείχατε με τη συγκατάθεσή σας ή για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.)
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανά πάσα στιγμή. Δυνάμεθα να μην ικανοποιήσουμε το εν λόγω δικαίωμά σας, εφόσον καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο (δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή). Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 6475600, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καθώς και για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων παρακαλώ απευθυνθείτε εγγράφως στη διεύθυνση , Βουλής 36, Αθήνα, 105 57 (Wild Souls -Αρετή Κυριώτου) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wildsouls.gr Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

Ασφάλεια και Διατήρηση των Προσωπικών σας δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων, ήτοι όσο διαρκεί η μεταξύ μας σύμβαση, η συναίνεσή σας, οι νομικές μας υποχρεώσεις (όπως η τήρηση για φορολογικούς σκοπούς) και το έννομό μας συμφέρον ανά περίπτωση.

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που να διασφαλίζεται το απόρρητο αυτής. Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.
Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με κατάλληλες τεχνικές ασφάλειας πληροφοριών για την εξασφάλιση τόσο της ασφαλούς μεταφοράς τους μέσω του διαδικτύου, όσο της ασφαλούς αποθήκευσης σε Πληροφοριακά Συστήματα. Για την ασφαλή πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) καθώς και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με αυτό, η Εταιρεία λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο υιοθετώντας σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, όπως παραδείγματος χάρη τα υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer) που τίθενται σε λειτουργία κατά τη διάρκεια εισαγωγής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που προσφέρουν κωδικοποιημένη επικοινωνία 256 bit.

Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη που ενδέχεται να τύχουν λήψης προσωπικών σας δεδομένων, να διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα τεχνικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελλάδας και της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων.

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας αποκαλύπτετε μέσω e-mail τραπεζικά σας δεδομένα, καθώς και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τους σκοπούς της επεξεργασίας, όπως αυτοί ορίζονται παραπάνω.

Links

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.
Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Ενημέρωση της παρούσας πολιτικής

Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε στις 04-11-2020

• Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μας θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ειδοποιήσεων που θα εμφανίζονται στο site μας.
• Εφόσον αποφασίσουμε να διαφοροποιήσουμε ουσιωδώς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα λάβετε προηγούμενη ενημέρωση, ή όπου απαιτείται θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας πριν την εφαρμογή της νέας πολιτικής.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο αναφορικά με την παρούσα πολιτική μας, καθώς και τις πρακτικές που ακολουθούμε, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@wildsouls.gr

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search