ΤΗΕ

Concept Store

Να σου αφήνει την ίδια γεμάτη Wild vibes γεύση με τα προϊόντα μας.

Concept Store
Αυτό θέλαμε να πετυχαίνει το κατάστημα μας. Να είναι μια εμπειρία τόσο Wild αλλά και φιλική, απλή αλλά και ταυτόχρονα αξέχαστη.
Ένα μέρος που θέλεις να επιστρέφεις και που θες να πάρεις ένα κομμάτι της Wild ενέργειας του για να ξεκινάς την κάθε μέρα σου μαζί του.

Για εμάς είσαι φιλοξενούμενος μας και είναι προτεραιότητα μας να γνωρίσεις τη φιλοσοφία και τη γεύση μας.

Badge Icon
Concept Store
Το Wild Souls είναι ένα μικρό καταφύγιο του απόλυτα φυσικού -έως και άγριου- βουτύρου και παράγωγων σουσαμιού και ξηρών καρπών και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι μια γκαλερί θησαυρών της Άγριας Φύσης, που αναδεικνύει την αξία των καρπών και την απίστευτη γεύση της απλότητας.
Στα τραπεζάκια μας μπορείς να κάτσεις για να πιεις τον οργανικό καφέ μας και να τσιμπήσεις με την παρέα σου, κάτι από το -γεμάτο βούτυρα καρπών-μενού μας. Θα μας ακούσεις να σου μιλάμε για τους 6 πολύτιμους καρπούς μας γύρω από τους οποίους γυρίζει όλος ο Wild κόσμος μας. Θα μοιραστούμε μαζί σου ιδέες και συνταγές που ούτε είχε περάσει από το μυαλό σου ότι υπάρχουν και ακόμα περισσότερο δεν είχες ποτέ φανταστεί πόσο Wildy νόστιμες είναι.
Αυτό είναι το concept store μας στην Αθήνα, Βουλής 36 και σε περιμένει να το εξερευνήσεις, να το ζήσεις, να το φωτογραφίσεις και να κολλήσεις μαζί του.

ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Concept Store

Οι Έξι Θησαυροί

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ!
Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok