Γλυκό, Smoothies και Παγωτά

Σορμπέ με Καρπούζι και Φράουλες

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 30 ΛΕΠΤΑ - ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 8-10 ΩΡΕΣ / ΜΕΡΙΔΕΣ 4-5 / ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5

Σορμπέ με Καρπούζι και Φράουλες
Σορμπέ με Καρπούζι και Φράουλες

ΥΛΙΚΑ

700-800 γρ. καρπούζι (περίπου το μισό από ένα μικρό καρπούζι)
200 γρ. φράουλες
4 κ.σ. Κάσιους Βούτυρο με Βανίλια Μαδαγασκάρης
3 κ.σ. Μαρμελάδα Φράουλα
200-250 ml φυτικό γάλα
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκες φράουλες

Εκτέλεση

  1. Αφαιρούμε με ένα κουτάλι τη σάρκα από μισό καρπούζι, προσέχοντας να μην τρυπήσουμε την φλούδα.
  2. Καθαρίζουμε τα κουκούτσια, κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
  3. Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και μεταφέρουμε σε μπολ.
  4. Βάζουμε το καρπούζι, το “μπολ” που δημιουργήσαμε από την φλούδα του καρπουζιού  και τις φράουλες στην κατάψυξη για 6-8 ώρες.
  5. Ρίχνουμε σε ένα blender το παγωμένο καρπούζι, τις φράουλες, το Κάσιους Βούτυρο με Βανίλια Μαδαγασκάρης, τη Μαρμελάδα Φράουλα, το φυτικό γάλα και πολτοποιούμε πολύ καλά.
  6. Μεταφέρουμε το μείγμα μέσα στο καρπουζομπόλ και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2-3 ώρες.
  7. Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες  κι αν θέλουμε με έξτρα Κάσιους Βούτυρο με Βανίλια Μαδαγασκάρης. (Yum!)

Παρακολούθησε την εκτέλεση της συνταγής σε βίντεο στο instagram!

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok