Σορμπέ με Καρπούζι και Φράουλες
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 30 ΛΕΠΤΑ - ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 8-10 ΩΡΕΣ / ΜΕΡΙΔΕΣ 4-5 / ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5
ΥΛΙΚΑ
700-800 γρ. καρπούζι (περίπου το μισό από ένα μικρό καρπούζι)
200 γρ. φράουλες
4 κ.σ. Κάσιους Βούτυρο με Βανίλια Μαδαγασκάρης
3 κ.σ. Μαρμελάδα Φράουλα
200-250 ml φυτικό γάλα
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκες φράουλες
Εκτέλεση
- Αφαιρούμε με ένα κουτάλι τη σάρκα από μισό καρπούζι, προσέχοντας να μην τρυπήσουμε την φλούδα.
- Καθαρίζουμε τα κουκούτσια, κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
- Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και μεταφέρουμε σε μπολ.
- Βάζουμε το καρπούζι, το “μπολ” που δημιουργήσαμε από την φλούδα του καρπουζιού και τις φράουλες στην κατάψυξη για 6-8 ώρες.
- Ρίχνουμε σε ένα blender το παγωμένο καρπούζι, τις φράουλες, το Κάσιους Βούτυρο με Βανίλια Μαδαγασκάρης, τη Μαρμελάδα Φράουλα, το φυτικό γάλα και πολτοποιούμε πολύ καλά.
- Μεταφέρουμε το μείγμα μέσα στο καρπουζομπόλ και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2-3 ώρες.
- Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες κι αν θέλουμε με έξτρα Κάσιους Βούτυρο με Βανίλια Μαδαγασκάρης. (Yum!)
Παρακολούθησε την εκτέλεση της συνταγής σε βίντεο στο instagram!