Μπισκότα, Κέικ και Γκρανόλα, Γλυκό

Hazelnut Butter Muffin

Χρόνος Εκτέλεσης 35 λεπτά / 6-8 muffins / Βαθμός δυσκολίας: 2/5

Hazelnut Butter Muffin
Hazelnut Butter Muffin

Υλικά

Υγρά:

60 γρ. Φουντουκοβούτυρο

300 ml γάλα βρώμης (ή άλλο φυτικό γάλα)

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

150 γρ. λάδι καρύδας

Στερεά:

350 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη

170 γρ. ζάχαρη καρύδας

1 κ.γ. baking powder

2 αχλάδια

Topping:

20 γρ. Φουντουκοβούτυρο

50 γρ. Φουντούκια (σπασμένα)

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C.
  2. Τοποθετούμε το λεμόνι στο γάλα βρώμης, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά.
  3. Κόβουμε τα αχλάδια σε μικρά κομματάκια.
  4. Βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη καρύδας και το baking powder σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε καλά.
  6. Προσθέτουμε το φουντουκοβούτυρο και το αχλάδι και ομογενοποιούμε. Τοποθετούμε σε φόρμες για muffin και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
  7. Τέλος, βγάζουμε τα muffins από τον φούρνο. Αφού κρυώσουν, τα αφαιρούμε από την φόρμα και τα πασπαλίζουμε με το φουντουκοβούτυρο. Ρίχνουμε από πάνω τα σπασμένα φουντούκια.
  8.  Απόλαυσε το wild με τον πρωινό σου καφέ ή πρόσφερέ το σε αυτόν που σου φτιάχνει την μέρα με την καλημέρα του!

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok