Αλμυρό, Wild Snacks, Wine Platter
Κρέμα Τυριού με Κάσιους Βούτυρο
Χρόνος εκτέλεσης 10 λεπτά / Για 1 wild βαζάκι / Βαθμός δυσκολίας: 1/5
ΥΛΙΚΑ
Υγρά:
100 γρ. Κάσιους Βούτυρο
40 ml χυμό λεμονιού
60 ml φυτικό γάλα
10 ml Σησαμέλαιο
Στερεά:
200 γρ. τόφου
10 γρ. ή 4 κ.σ. διατροφική μαγιά
1/3 κ.γ. αλάτι
Προαιρετικά, για μία αρωματισμένη κρέμα τυριού:
1/3 κ.γ. πιπέρι
1/3 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1/3 κ.γ. μπούκοβο
10 γρ. ψιλοκομμένος άνηθος
Εκτέλεση
- Σε ένα δυνατό μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής.
- Χτυπάμε μέχρι το μείγμα το ομογενοποιηθεί πλήρως και να έχει λεία υφή.
- Αποθηκεύουμε σε βαζάκι στο ψυγείο και καταναλώνουμε ιδανικά σε λιγότερο από 5-6 μέρες.
- Ιδανική ως dip για να να βουτήξουμε τα κράκερς μας ή για να την αλείψουμε σε μια Wild μπρουσκέτα.
Καλή απόλαυση!
Παρακαλούθησε την wild εκτέλεση της συνταγής σε video στο instagram!