Αλμυρό

Κρέμα Τυριού με Κάσιους Βούτυρο

Χρόνος εκτέλεσης 10 λεπτά / Υλικά για 1 βαζάκι των 300-350 γρ. / Βαθμός δυσκολίας: 1/5

Κρέμα Τυριού με Κάσιους Βούτυρο
Κρέμα Τυριού με Κάσιους Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ

Υγρά:

100 γρ. κάσιους βούτυρο

40 ml χυμό λεμονιού

60 ml φυτικό γάλα

10 ml σησαμέλαιο

Στερεά:

200 γρ. τόφου

10 γρ. ή 4 κ.σ. διατροφική μαγιά 

⅓ κ.γ. αλάτι

⅓ κ.γ. πιπέρι

Προαιρετικά, για μία αρωματισμένη κρέμα τυριού:

⅓ κ.γ. σκόνη σκόρδου

⅓ κ.γ. μπούκοβο

10 γρ. ψιλοκομμένος άνηθος

Εκτέλεση

 

  1. Σε ένα δυνατό μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής.
  2. Χτυπάμε μέχρι το μείγμα το ομογενοποιηθεί πλήρως και να έχει λεία υφή.
  3. Αποθηκεύουμε σε βαζάκι στο ψυγείο και καταναλώνουμε ιδανικά σε λιγότερο από 7-8 μέρες.
  4. Ιδανική ως dip για να να βουτήξουμε τα κράκερς μας ή για να την αλείψουμε σε μια Wild μπρουσκέτα.

Καλή απόλαυση!

Παρακαλούθησε την wild εκτέλεση της συνταγής σε video στο instagram

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email