Αλμυρό

Wild Hummus

Χρόνος εκτέλεσης 10'/ Μερίδες 2/ Βαθμός δυσκολίας: 1/5

Wild Hummus
Wild Hummus

Συστατικά

100γρ ρεβύθια
100γρ ή 2 κ.σ. ταχίνι βιολογικό
½ λεμόνι (το χυμό του)
½ σκουπ σκόνη σκόρδο
4 κ.σ. σησαμέλαιο
6 κ.σ. νερό παγωμένο
½ κ.γ. κύμινο
½ κ.γ. γλυκιά πάπρικα
Ένα φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεσαίο καρότο κομμένο σε μικρά κυβάκια
2 κ.σ. κάπαρη
Αλάτι – πιπέρι

Για το σερβίρισμα

Σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Μουλιάζουμε τα ρεβύθια αποβραδίς σε νερό με 1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα.
  2. Την επόμενη μέρα τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε.
  3. Βράζουμε πολύ καλά τα ρεβίθια μέχρι να μαλακώσουν τελείως (45 λεπτά με 1 ώρα)
  4. Πατάμε με ένα πιρούνι τα ρεβίθια μέχρι να γίνουν σχεδόν πουρές.
  5. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι , το καρότο ( κυβάκια ) και την κάπαρη (στα δύο).
  6. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το καρότο και το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε στο χέρι.
  7. Τέλος προσθέτουμε τα κυβάκια καρότου και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε το μείγμα μας πολύ καλά.
  8. Είναι η τέλεια γέμιση για το wild sandwich σου.

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email