Αλμυρό, Κυρίως Πιάτα

Μακαρονάδα με Πέστο Παντζαριού

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 30 ΛΕΠΤΑ / ΜΕΡΙΔΕΣ 4-5 / ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5

Μακαρονάδα με Πέστο Παντζαριού
Μακαρονάδα με Πέστο Παντζαριού

Υλικά

Για το πέστο:

2 μεγάλα παντζάρια βρασμένα ή ψητά 

1/4 φλ. Ταχίνι με Φυτικές Ίνες  

1/4 φλ. νερό από τα μακαρόνια

2 κ.σ. διατροφική μαγιά

1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό

1 σκ. σκόρδο

Αλάτι 

Πιπέρι

Για την σύνθεση:

500 γρ. μακαρόνια της επιλογής σας

2 κ.σ. Σησαμέλαιο 

Αλάτι

 

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Πριν τα σουρώσουμε, κρατάμε 1/4 φλ. από το νερό τους.
  3. Όπως είναι ζεστά, ρίχνουμε το Σησαμέλαιο και ανακατεύουμε καλά για να μην κολλήσουν.
  4. Ετοιμάζουμε το πέστο, βάζοντας σε έναν επεξεργαστή τροφίμων όλα τα υλικά και το νερό από τα μακαρόνια.
  5. Αλέθουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη και παχύρευστη ροζ κρέμα.
  6. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε να πάει παντού!

Wild Souls X Veggie Shark

Προϊόντα Συνταγής

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok X