Μακαρονάδα με Πέστο Παντζαριού
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 30 ΛΕΠΤΑ / ΜΕΡΙΔΕΣ 4-5 / ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5


Υλικά
Για το πέστο:
2 μεγάλα παντζάρια βρασμένα ή ψητά
1/4 φλ. Ταχίνι με Φυτικές Ίνες
1/4 φλ. νερό από τα μακαρόνια
2 κ.σ. διατροφική μαγιά
1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό
1 σκ. σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για την σύνθεση:
500 γρ. μακαρόνια της επιλογής σας
2 κ.σ. Σησαμέλαιο
Αλάτι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Πριν τα σουρώσουμε, κρατάμε 1/4 φλ. από το νερό τους.
- Όπως είναι ζεστά, ρίχνουμε το Σησαμέλαιο και ανακατεύουμε καλά για να μην κολλήσουν.
- Ετοιμάζουμε το πέστο, βάζοντας σε έναν επεξεργαστή τροφίμων όλα τα υλικά και το νερό από τα μακαρόνια.
- Αλέθουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη και παχύρευστη ροζ κρέμα.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε να πάει παντού!
Wild Souls X Veggie Shark