Υλικά
Υγρά:
30 γρ. ξίδι βαλσάμικο, λευκό
50 γρ. Ταχίνι με Φυτικές Ίνες
4 κ.σ. Σησαμέλαιο
Στερεά:
50 γρ. πιπεριές κόκκινες, κομμένες ζουλιέν
50 γρ. πιπεριές κίτρινες, κομμένες ζουλιέν
280 γρ. λάχανο λευκό, κομμένο ζουλιέν
130 γρ. λάχανο κόκκινο, κομμένο ζουλιέν
200 γρ. βρασμένη κινόα
20 γρ. Σουσάμι
Αλάτι και Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε ιδανικά για 1-2 ώρες να μαριναριστούν.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και απολαμβάνουμε!