Αλμυρό, Κυρίως Πιάτα, Madame Ginger x Wild Souls
Καστανόσουπα βελουτέ
Xρόνος εκτέλεσης 50-55 λεπτά / 4 μερίδες / Βαθμός δυσκολίας: 2/5
Υλικά
Για το crumble:
50 γρ. Αμυγδαλοβούτυρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γλ. ξερό θυμάρι
½ κ.γλ. ξερή ρίγανη
180 γρ. νιφάδες βρώμης
20 γρ. ηλιόσποροι, ωμοί
20 γρ. κολοκυθόσποροι, ωμοί
½ κ.γλ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σούπα:
1 μεγάλο λευκό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 πράσο, σε φέτες
1 μέτριο καρότο, σε φέτες
3 μέτριες πατάτες, σε μέτριους κύβους
400 γρ. κάστανα, βρασμένα και καθαρισμένα
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
¼ κ.γλ. μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο
1 λίτρο καυτό ζωμό λαχανικών ή νερό
1 φύλλο δάφνης
45 γρ. Αμυγδαλοβούτυρο
ελαιόλαδο
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρ
Εκτέλεση
Δες αναλυτικά την εκτέλεση της φανταστικής συνταγής στο madameginger.com
ή παρακαλούθησέ την σε video στο instagram