Γλυκό, Πρωινό και Brunch, Μπισκότα, Κέικ και Γκρανόλα
Φουντουκιένια Γκρανόλα
Χρόνος Εκτέλεσης 30 λεπτά / 500 γρ. Φουντουκιένια Γκρανόλα / Βαθμός δυσκολίας: 1/5


ΥΛΙΚΑ
Υγρά:
130 γρ. Φουντουκοβούτυρο
130 γρ. Μαρμελάδα βερίκοκο
Στερεά:
250 γρ. βρώμη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 120-130οC.
- Ανακατεύουμε τη βρώμη, το φουντουκοβούτυρο, την κανέλα, το αλάτι και την μαρμελάδα βερίκοκο σε ένα μπολ.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί και δημιουργούμε μια λεπτή στρώση.
- Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
- Αφού κρυώσει αν θέλουμε προσθέτουμε κομμάτια σοκολάτας και ολόκληρα φουντούκια.
Όταν ήμασταν μικροί τρώγαμε δημητριακά με γάλα. Τώρα που μεγαλώσαμε τρώμε την σπιτική μας φουντουκιένια γκρανόλα με το αγαπημένο μας φυτικό γάλα.