Γλυκό

Φουντουκιένια Γκρανόλα

Χρόνος Εκτέλεσης 30 λεπτά / 500 γρ. Φουντουκιένια Γκρανόλα / Βαθμός δυσκολίας: 1/5

Φουντουκιένια Γκρανόλα
Φουντουκιένια Γκρανόλα

ΥΛΙΚΑ

Υγρά:

130 γρ. Φουντουκοβούτυρο

130 γρ. Μαρμελάδα βερίκοκο

Στερεά:

250 γρ. βρώμη

1 πρέζα αλάτι

1 κ.γ. κανέλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 120-130οC.
  2. Ανακατεύουμε τη βρώμη, το φουντουκοβούτυρο, την κανέλα, το αλάτι και την μαρμελάδα βερίκοκο σε ένα μπολ.
  3. Απλώνουμε  το μείγμα σε ένα ταψί και δημιουργούμε μια λεπτή στρώση.
  4. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
  5. Αφού κρυώσει αν θέλουμε προσθέτουμε κομμάτια σοκολάτας και ολόκληρα φουντούκια.

Όταν ήμασταν μικροί τρώγαμε δημητριακά με γάλα. Τώρα που μεγαλώσαμε τρώμε την σπιτική μας φουντουκιένια γκρανόλα με το αγαπημένο μας φυτικό γάλα.

Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email