Φουντουκιένια Γκρανόλα
Χρόνος Εκτέλεσης 30 λεπτά / 500 γρ Φουντουκιένια Γκρανόλα / Βαθμός δυσκολίας: 1/5

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 500 ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΕΝΙΑ ΓΚΡΑΝΟΛΑ
Υγρά:
130 γρ. φουντουκοβούτυρο απαλό
130 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
Στερεά:
250 γρ. βρώμη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 120ο-130ο βαθμούς.
- Ανακατεύουμε τη βρώμη, το φουντουκοβούτυρο, την κανέλα, το αλάτι και την μαρμελάδα βερίκοκο σε ένα μπολ.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί και δημιουργούμε μια λεπτή στρώση.
- Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
- Αφού κρυώσει αν θέλουμε προσθέτουμε κομμάτια σοκολάτας και ολόκληρα φουντούκια.
- Όταν ήμασταν μικροί τρώγαμε δημητριακά με γάλα. Τώρα που μεγαλώσαμε τρώμε την σπιτική μας φουντουκιένια γκρανόλα με το αγαπημένο μας φυτικό γάλα.