Baked Oats με Αχλάδι
XΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 40 ΛΕΠΤΑ / 5 ΜΕΡΙΔΕΣ / ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5


ΥΛΙΚΑ
150 γρ. νιφάδες βρώμης
100 γρ. Φιστικοβούτυρο Τραγανό
50 ml φυτικό γάλα
2 μεγάλες μπανάνες – 250 γρ. περίπου
1 ζουμερό αχλάδι
1 κ.σ. σπόροι τσία
1 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης
Εκτέλεση
- Με ένα πιρούνι, μέσα σε ένα μεγάλο μπολ, λιώνουμε τις μπανάνες.
- Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων το αχλάδι κομμένο σε φέτες, το γάλα και πολτοποιούμε.
- Μεταφέρουμε το μείγμα στο μπολ με τις μπανάνες.
- Ρίχνουμε την κανέλα, τους σπόρους τσία, το φιστικοβούτυρο, τις νιφάδες βρώμης και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ με αντικολλητικό χαρτί.
- Από πάνω, προαιρετικά προσθέτουμε φέτες από αχλάδι, ξηρούς καρπούς και σταφίδες.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 περίπου λεπτά, στους 180 βαθμούς με αέρα.
Wild Souls X Veggie Shark