Γλυκό, Μπισκότα, Κέικ και Γκρανόλα
Almond Butter Cookies
Χρόνος Εκτέλεσης 15 λεπτά / 4-5 cookies των 45 γρ / Βαθμός δυσκολίας: 2/5
ΥΛΙΚΑ
Υγρά:
70 γρ. Αμυγδαλοβούτυρο
1 κ.σ. λιωμένο λάδι καρύδας
50 ml. γάλα αμυγδάλου / φυτικό γάλα
Στερεά:
70 γρ. ζάχαρη καρύδας
140 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
1 κ.γ. baking powder
60 γρ. μαύρη σοκολάτα στέβια
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε μαζί τη ζάχαρη καρύδας, το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά με έναν αναδευτήρα.
- Σε ένα άλλο μπολ τοποθετούμε το αμυγδαλοβούτυρο, το λάδι καρύδας και το φυτικό γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε στα στερεά και ομογενοποιούμε. Έπειτα προσθέτουμε και τα chips σοκολάτας.
- Πλάθουμε μπαλάκια των 40-50 γρ. και βάζουμε στον φούρνο για 7-8 λεπτά.
Καλή απόλαυση!