Γλυκό, Μπισκότα, Κέικ και Γκρανόλα

Wild Φουντουκο/μπισκότα

Χρόνος εκτέλεσης 40 λεπτά / Μερίδες 10 / Βαθμός δυσκολίας: 2/10

Wild  Φουντουκο/μπισκότα
Wild  Φουντουκο/μπισκότα

Υλικά

Υγρά:

260 γρ. Φουντουκοβούτυρο
4 κ.σ. Μέλι από Αγριολούλουδα Ολύμπου

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

6 κ.σ. λιναρόσπορος κοπανιστός (ανακατεμένος με 3/4 κούπας ζεστό νερό)

Στερεά: 

1/3 κούπας αλεύρι καρύδας + 1 κ.σ.
1 κ.γ. σόδα
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κούπα χοντροκομμένα Φουντούκι Ψημένο

Εκτέλεση:

  1. Τρίβουμε τον λιναρόσπορο σε ένα μπλεντερ μέχρι να γίνει σκόνη.
  2. Προσθέτουμε στον τριμμένο λιναρόσπορο το ζεστό νερό και τον αφήνουμε 10 λεπτά στην άκρη.
  3. Προσθέτουμε ένα-ένα όλα τα συστατικά σε ένα μπολ (και τον τριμμένο λιναρόσπορο) και ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
  4. Με ένα κουτάλι (ή με το μικρό εργαλείο που σερβίρουμε μπάλες παγωτό) χωρίζουμε το μείγμα σε 10 ίσα μπισκότα. Αφήνουμε χώρο μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν αρκετά!
  5. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  6. Ψήνουμε για 20 λεπτά.
  7. Βγάζουμε από τον φούρνο τα μπισκότα και τα αφήνουμε πάνω στο ταψί να κρυώσουν τελείως.
  8. Wild απόλαυση!
Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok