Γλυκό

Wild Φουντουκο/ μπισκότα

Χρόνος προετοιμασίας 40'/ Μερίδες 10 μεγάλα μπισκότα/ Βαθμός δυσκολίας: 2/10

Wild  Φουντουκο/ μπισκότα
Wild  Φουντουκο/ μπισκότα

Συστατικά

260 γρ.Wild Φουντουκοβούτυρο
4 κ. σ. Μέλι από Αγριολούλουδα Ολύμπου
6 κουταλιές της σούπας τριμμένος λιναρόσπορος (ανακατεμένος με 3/4 κούπας ζεστό νερό)
1/3 κούπας αλεύρι καρύδας + 1 κ.σ
1 γεμάτη κ. γ. σόδα
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
½ κούπα χοντροκομμένα Φουντούκι Ψημένο

Εκτέλεση:

  1. Τρίβουμε τον λιναρόσπορο σε ένα μπλεντερ μέχρι να γίνει σκόνη.
  2. Προσθέτουμε στον τριμμένο λιναρόσπορο το ζεστό νερό και τον αφήνουμε 10 λεπτά στην άκρη.
  3. Προσθέτουμε ένα-ένα όλα τα συστατικά σε ένα μπολ (και τον τριμμένο λιναρόσπορο) και ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
  4. Με ένα κουτάλι (ή με το μικρό εργαλείο που σερβίρουμε μπάλες παγωτό) χωρίζουμε το μείγμα σε 10 ίσα μπισκότα. Αφήνουμε χώρο μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν αρκετά!
  5. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
  6. Ψήνουμε για 20 λεπτά.
  7. Βγάζουμε από τον φούρνο τα μπισκότα και τα αφήνουμε πάνω στο ταψί να κρυώσουν τελείως.
  8. Wild απόλαυση!
Plus Minus Check Open Menu Close Next Angle right Angle down Angle left View More Καλάθι Cart Full

Το καλάθι σου

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search