Αλμυρό, Κυρίως Πιάτα, Madame Ginger x Wild Souls
Γλυκοπατάτες & Ρεβίθια με Σάλτσα Φιστικοβούτυρου
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 1 ΩΡΑ / ΜΕΡΙΔΕΣ 4 / ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2/5
Υλικά
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
2 κ.σ. τοματοπελτέ
1 κ.γλ. σκόνη τζίντζερ
1 κ.γλ. κύμινο
1 κ.γλ. ξερός κόλιανδρος
½ κ.γλ. all spice ή ½ κ.γλ. κανέλα & ¼ κ.γλ. μοσχοκάρυδο
1 μεσαία γλυκοπατάτα, κομμένη σε μεσαίους κύβους
250 γρ. βρασμένα ρεβίθια (περίπου 150 γρ. ξερά)
500 ml ζωμός λαχανικών ή νερό, καυτό
500 γρ. τριμμένες ντομάτες
125 γρ. Φιστικοβούτυρο
400 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι χοντροκομμένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Δες αναλυτικά την εκτέλεση της φανταστικής συνταγής στο madameginger.com.
ή παρακολούθησέ την σε video στο instagram!